tirsdag den 13. marts 2012

Gina Tricot fører nu makeup!!

Jeg var i dag i Gina Tricot på Købmagergade for at se lidt på forårstøj, men i stedet faldt jeg over Gina Tricots nye makeup-linie! Undskyld det lidt grynede billede - det er bare mit mobilkamera.


Som I kan se har de udvidet fra de neglelakker man har kunnet se de sidste par uger. Nu er der også en del øjenskygger (bl.a. en mat gul og en mat blå), et par mascaraer og to slags lipgloss. Ikke et specielt prangende udvalg, ud over neglelakkerne. Jeg synes fx. der mangler nogle eyeliners, både blyant og flydende, og læbestifter. Men nu kan det selvfølgelig være at de udvider på et senere tidspunkt. Jeg fik ikke prøvet kvaliteten på øjenskyggerne, men det får jeg forhåbentlig tid til en anden dag. Ud over makeuppen, findes der også en masse makeup-børster, neglefile, øjenvippebukkere og lignende. Børsterne var jeg ikke videre begejstret for, men det resterende så fint ud til prisen.

Priserne er til gengæld til at overkomme. Neglelakkerne står til 39 for en enkelt og tre for 99 kr. Øjenskyggerne koster 39 kr og lipglosserne kostede vist 29 kr. Mascaraerne koster 59 kr.

Jeg snuppede tre neglelakker, som jeg vil skrive en anmeldelse af en af de nærmeste dage.

2 kommentarer:

 1. Glæder mig til at høre anmeldelse, for de har nogle vildt fine farver. Kig evt. forbi mig også.

  http://ditteshoppingestrup.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ditte :)

   Jeg er i fuld gang med at teste neglelakkerne, men jeg er umiddelbart ikke særlig imponeret over dem. Desværre :(

   Slet