fredag den 13. april 2012

Maybelline: Illegal Lenght mascara

Så kom der endelig en billig fiber-mascara til Danmark. De første på markedet fra den ikoniske Fiberwig mascara fra Japan, men de er relativt dyre. De går pt for 169 kr på Ezzence.dk.


Men nu er Maybelline kommet på markedet med en fiber-mascara. Allerede ved indpakningen viser de at i denne her tube mascara er anderledes end de andre. Den er lang, tynd og har en flot bue. Godt tænkt, Maybelline!

Børsten er også ret speciel. Det er som om den er lidt kantet i det, samtidig med at børsten er lidt tiltet. Men det mest nyskabende her er at man kan se de små fibre der hænger på børstehårene. Spændende! Det er jo noget helt nyt!

Men hvordan fungerer mascaraen så? Det er jo egentlig det vigtigste. Jeg er sådan set ikke specielt vild med den. Den gør umiddelbart det lovede - at give længere vipper, ved at de små fibre lissom sætter sig på øjenvipperne - men det er kun hvis man er heldig at de sætter sig for enden af dem og forlænger. Mest af alt sidder de bare på selve vipperne uden egentlig at gøre noget. Derudover er selve mascara-konsistensen meget lig deres Great Lash mascara, der jo er kendt for at være meeeget tynd i det. Det gør at man er nødt til at bruge rigtig mange lag for at opbygge nogle pæne øjenvipper. Men Great Lash skulle samtidig også være den mest sælgende mascara, så det kan sagtens være at der også er nogle der vil elske denne mascara. Det er bare ikke mig!

Mascaraen koster 114,95 kr og kan købes i Matas, Føtex osv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar