torsdag den 12. januar 2012

Min makeup-taske

Jeg tænkte at den bedste måde at komme igang med min blog på en nem måde, var at vise jer min makeup-taske. Det her er de produkter jeg tager med mig i tasken, hver eneste dag. Jeg har en del transport til arbejde, så jeg tager al min makeup med og lægger det når jeg er kommet frem, så jeg er sikker på at alt sidder som det skal :)


Produkter (fra venstre):
Garnier Miracle Skin Perfector i light
En slags BB cream/farvet dagcreme, som samtidig skulle være godt for huden. Jeg købte den på Ebay for et par måneder siden og har været utrolig glad for den!

L'oreal Volume Million Lashes
En helt okay mascara, uden at være for prangende. Jeg kan normalt bedre lide typer der er mere tykke i konsistensen end den, men hvis man giver den et par lag så fungerer den udemærket

GOSH Velvet Touch Eyeliner i Black Ink
En helt fantastisk eyeliner der både fungerer på den våde kant og til at smudge rundt om øjnene. Den kræver dog lidt øjenskygge ovenpå for at holde i længere tid og ikke smitte af på øjenlåget. Købt på anbefaling af Pudderdåserne.

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner i Black
En tynd, lang filt-pen eyeliner der fungerer rigtig godt til at lave det flotte vingede look. Jeg er meget imponeret over den! Jeg har haft den i 3 måneder og den er ikke tørret ud endnu.

Rimmel Renew & Lift Smoothing Concealer i 300 Sand
En okay concealer, der holder længe nok. Jeg har ofte problemer med at concealer kager under mine øjne eller at den tørrer min hud ud, men det gør denne heldigvis ikke :)

Smashbox Ultimate Eyes i Hazel Eyes
Denne øjenskyggepalette har nogle helt fantastiske og pigenterede farver. En sart lyserød, der fint fungerer til base, til en stål-grå, en fin taupe/brun/lilla og sidst, men ikke mindst, en mørk mørk lilla øjenskygge, jeg tit bruger som eyeliner rundt om øjet. En palette min mor købte i USA for et år siden i et sæt fra Sephora.

MAC Painterly Paint Pot
En øjenskyggebase i samme farve som min hudfarve. Fungerer både som base for andre øjenskygger og for sig selv. Hvis jeg ikke bruger andre øjenskygger, bruger jeg denne alene for at skjule fejl i huden på øjenlåget. Et fantastisk og totalt uundværligt produkt!

Benefit blush i Dallas
En meget speciel og anderledes blush. Jeg har i mange år forsøgt mig med blushere i "almindelige" farver, men jeg har altid syntes de ender med at se forkert ud i mit ansigt. Så prøvede jeg denne, som er en slags brun-rosa, og som ender med at ligne en naturlig sund skyggefarve på kinderne. Jeg bruger den ikke på æblerne, men trækker den længere op mod tindingen. Elsker den!

MAC øjenskygge i Satin Taupe
Jeg er igang med at undersøge hvilke andre øjenskygger jeg skal have i denne palette. Indtil nu har jeg kun Satin Taupe, men det skulle så også være en af de mest sælgende øjenskygger fra MAC. Den er, som øjenskyggen fra Smashbox, en taupe/brun/grå/lilla, men er SÅ meget mere fantastisk!

Pensler
Sigma E55 eyeshading - min yndlings påføringsbørste!
Sigma E40 large angled contour - en fantastisk blushbørste
H&M duo børste - har både en konturbørste og en eyelinerbørste. Den kostede vist kun 30 kr, så vidt jeg kan huske
Sigma E25 blending - Den bedste blendingbørste jeg har!
(alle Sigma-børsterne er fra et sæt der svarer til dette)

Det var så min makeuptaske! Hvis I har spørgsmål, må I endelig spørge :)

1 kommentar:

  1. Hej Teresa!
    Spænende blog du er ved at få op at køre - glæder jeg mig til at følge med i! :)
    Kh Rikke (www.rikkesmakeupblog.dk)

    SvarSlet